Prima apariție publică a lui Kate, Ducesă de Cambridge, cu burtica de gravidă

11 Oct 2017

Jurnaliștii britanici au fost entuziasmați de faptul că pot fotografia burtica de gravidă a Ducesei de Cambridge, care a apărut pentru prima dată în public de când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. participând la o recepție organizată pentru a aduce în atenție Ziua Mondială a Sănătății Mintale, alături de Prințul William și Prințul Harry.

  • Prima apariție publică a lui Kate, Ducesă de Cambridge, cu burtica de gravidă

La fel ca la sarcinile precedente, Kate Middleton a suferit de grețuri severe în primele luni de sarcină și a evitat să mai participe la evenimente.

Ducesa de Cambridge suferă de Hyperemesis Gravidarum, o afecțiune care se manifestă prin amplificarea stărilor de greață și amețeală pe care multe femei le au în primul trimestru al sarcinii.

Îmbrăcată într-o rochie de culoarealbastră, Kate a apărut zâmbitoare la eveniment, părând să se simtă mai bine, și a intracționat cu mulți dintre cei prezenți la recepție.

Ducesa de Cambridge este implicată de mai mult timp în susținerea organizațiilor care promovează importanța sănătății mintale și a participat în mai multe campanii de conștientizare.

SHARE