Primăriță din Italia, despre români: Vin pentru muncă, dar se comportă ca niște animale!

11 Oct 2017

Un grup de șase români care locuiesc în localitatea Marina Julia, situată în provincia italiană Gorizia, au declanșat un adevărat scandal, după ce ieșirea lor la un grătar, duminică, s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

  • Primăriță din Italia, despre români: Vin pentru muncă, dar se comportă ca niște animale!

Cei șase au organizat grătarul într-un spațiu verde, au mâncat, au băut și au lăsat în urmă mizerie de nedescris, sticle de plastic și pungi.

La plecare, câțiva dintre ei s-au luat la bătaie, în urma conflictului două persoane ajungând la spitalu, una dintre ele fiind în stare gravă.

Poliția a fost alertată de locuitorii din zonă care au auzit scandalul, iar cei șase au fost identificați de către autorități drept cetățeni români.

Incidentul a stârnit furia primarului din Marina Julia. Anna Maria Cisint a transmis un mesaj dur:

”Dezgustător ce au lăsat în urmă românii. Când identificarea lor va fi făcută oficial, voi activa orice instrument consimțit de lege, chiar și denunțul. În cazul în care va fi un proces penal, administrația noastră se va constitui parte civilă și va cere daune. Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei șase să își asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate.

Vom cere să fie luate și alte măsuri: pentru noi sunt niște persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă, dar se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!”, a declarat primărița.

”Să fie expulzați imediat, chiar dacă sunt cetățeni comunitari...”, ”Feilicitări primarului nostru, dar sper că va face ceva serios în legătura cu treaba asta, nu doar fotografii. Să mergem la locuințele lor, să vorbim cu ei și dacă nu se conformează, să părăsească localitatea. E timpul să rezolvăm problema asta”, ”Nu pot fi comparați cu animalele, incapabile să se apere singure, mai degrabă cu niște idioți siniștri. Bravo Anna, să curățăm frumosul nostru Monfalcone!”, ”Bețivii ăștia sunt chiar periculoși, fetelor, vă recomand să aveți un spray iritant în genți”, au reacționat și unii din locuitorii din Monfalcone, la postarea primăriței.

SHARE