Printul Harry vorbeste, in sfarsit, despre relatia lui cu Camilla Parker Bowles

01 Aug 2018

Toata lumea a auzit de Camilla Parker Bowles, rivala regretatei Printese Diana, si o mare parte din publicul de pe toate continentele o detesta. Poate, daca nu era Camilla, Diana n-ar fi sfarsit tragic in accident de masina si ar fi fost fericita, alaturi de familia ei. Camilla a asteptat 30 de ani sa se casatoreasca cu Printul Charles si, in sfarsit, a ajuns sa fie parte a familiei regale. Pe de alta, parte Printul Harry si-a divinizat mama. Ce relatie are el cu Camilla acum?

  • Printul Harry vorbeste, in sfarsit, despre relatia lui cu Camilla Parker Bowles

Publicatia The Daily Expess a obtinut, in avans, un fragment din cartea scrisa de Angela Levin, “Biografia lui Harry: Conversatii cu un print”. Si iata ce spune mezinul Dianei despre Camilla Parker Bowles: “Sunt foarte sincer cand vorbesc despre relatia mea cu ea. Camilla a fost mereu aproape de William, fratele meu, si de mine. N-a fost o mama vitrega rea, cum citim in povesti. Si cred ca a avut o viata de compatimit pana la un moment dat. Este o femeie minunata, ne-a facut tatal fericit, ceea ce este foarte important pentru noi, pentru ca William si cu mine il iubim foarte mult”, a declarat Harry.

Povestea de dragoste dintre Printul Charles si Camilla Parker Bowles a inceput in 1970. S-au intalnit la un meci de polo si s-au indragostit. Din pacate, printul avea de indeplinit serviciul militar si a plecat, parasindu-si prietena. Camilla s-a casatorit intre timp cu altcineva, iar Printul Harry, la indemnul Reginei, s-a insurat cu tanara Diana Spencer.

Charles nu a putut s-o uite pe Camilla, chiar daca era maritata, iar Diana a inteles asta inca de la inceputurile casatoriei ei cu Printul si a suferit ani de zile din cauza complicitatii celor doi. Lady Diana a murit in 1997, intr-un tragic accident de masina, iar Charles s-a casatorit cu Camilla opt ani mai tarziu.

SHARE