Corectitudinea politică naște monștri! O profesoară luptă pentru dreptul său de a face sex cu elevii

10 Feb 2018

O profesoară luptă pentru deptul său de a face sex cu elevii, pentru că, nu-i așa, legea care interzice astfel de relații este una care îi îngrădește drepturile și libertățile sale. De morală, etică și bun-simț o fi auzit?

  • Corectitudinea politică naște monștri! O profesoară luptă pentru dreptul său de a face sex cu elevii

Charlie Jones Parker, o fostă profesoară în vârstă de 31 de ani din statul american Alabama, a fost condamnată pentru că a făcut sex cu doi adolescenți în vârstă de 16 ani în timp ce preda la Academia Pickens și a fost condamnată la trei ani de închisoare. 

Ea a hotărât să atace sentința după ce o judecătorie din SUA a decis că legea în baza căreia a fost condamnată violează o clauză de protecție egală care acordă profesorilor același tratament în fața judectorilor ca în cazul altor profesii.

Legea interzice angajaților unei școli să întrețină relații sexuale cu elevii sau studenții care au vârsta sub 19 ani.

”Legea din Alabama nu face acest lucru o ilegalitate pentru oamenii cu alte profesii care întrețin relații sexuale consensuale cu adolescenții cu vârste de 16, 17 și 18 ani, chiar dacă se află în aceeși poziție de încredere sau autoritate”, a declarat mediei locale avocatul fostei profesoare.

În fața judecătorilor, avocatul a argumentat printr-un exemplu ipotetic în care un administrator de școală ar putea să meargă într-o vacanță cu o elevă în vârstă de 16 ani și ar putea să întrețină relații sexuale cu aceasta, fapt care ar încălca legea. Dar, pe de altă parte un doctor în vârstă de 65 de ani, ministru, terapist sau judecător… nu poate fi acuzat că a făcut sex cu adolescenta.

Vârsta la care un adolescent își poate da acordul să întrețină relații sexuale în Alabama este de 16 ani.

”Angajații școlii au fost incluși incorect și sunt trimiși la închisoare pentru ceva ce, în cel mai extreme cazuri, ar putea să îi facă să-și piardă locurile de muncă”, a mai susținut avocata.

Parker a pledat vinovată în fața instanței în luna august a anului trecut pentru că a făcut sex cu adolescenții și a .

N-ar surprinde pe nimeni în vremurile noastre de adâncă tulburare a minților dacă fosta profesoară ar reuși să obțină o decizie favorabilă în instanță. Ceea ce e de-a dreptul aberant este că de acest precedent juridic ar putea beneficia și soțul ei, James Frankin Parker III, în vârstă de 33 de ani, care... la rândul său  a pledat vinovat pentru că a făcut sex cu o fostă elevă, sentința în procesul său urmănd să fie dată în luna iunie a acestui an.

Pentru a condensa într-un mod cât mai dureros pentru ființa asta care a uitat scopul nobil al învățătorului, ar trebui să o încurajăm să se adreseze instanței pentru a valida o lege prin care să oblige bărbații să facă sex cu ea, pentru că la halul în care arată...

SHARE