Purtătorul de cuvânt al lui Putin, despre scandalul #metoo: Cum se numeşte o femeie ca s-a culcat cu un bărbat pentru zece milioane de dolari? O prostituată

30 Mar 2018

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, le-a catalogat drept prostituate pe actriţele care l-au acuzat de hărţuire sexuală pe producătorul Harvey Weinstein.

  • Purtătorul de cuvânt al lui Putin, despre scandalul #metoo: Cum se numeşte o femeie ca s-a culcat cu un bărbat pentru zece milioane de dolari? O prostituată

Într-un discurs susținut în în faţa studenţilor la Moscova, Peskov a spus că aceste femei, devenite vedete de talie mondială, potrivit propriei exprimări, ”au făcut multe lucruri care nu erau compatibile cu conceptele de onoare şi de demnitate”.

El a răspuns astfel unei întrebări puse de un jurnalist despre deputatul rus Leonid Slutsky, acuzat de ziariste de hărţuire sexuală şi recent disculpat de o comisie parlamentară.

Acuzaţiile care i-au fost aduse lui Leonid Slutsky au reprezentat primul scandal mediatic în acest domeniu în Rusia de la apariţia, după afacerea Weinstein, a mişcării #MeToo.

”Au câştigat sute de milioane de dolari şi, după zece ani, ele spun că Weinstein este vinovatul. Poate că este un ticălos, dar niciuna dintre ele nu s-a dus la poliţie! Nu, ele voiau că câştige zece milioane de dolari. Cum se numeşte o femeie ca s-a culcat cu un bărbat pentru zece milioane de dolari? O prostituată”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Putin citat joi de postul de radio Echo Moskvy.

SHARE