Unui copilaș de trei ani, fără mâni, i-a fost interzisă prezența într-un restaurant pentru că folosea picioarele pentru a mânca

03 Iun 2018

Mama unui băiețel de trei ani, care s-a născut fără mâini,. din Arkansas, SUA, a acuzat un restaurant de discriminare, după ce copilul a fost invitat să părăsească localul, pentru că își folosea picioarele pentru a mânca, relatează unilad.co.uk.

  • Unui copilaș de trei ani, fără mâni, i-a fost interzisă prezența într-un restaurant pentru că folosea picioarele pentru a mânca

Chiar dacă s-a născut fără mâini, William Bancrof a fost încurajat să fie independent, reușind să se adapteze vieții pe care o trăiește.

Pentru a se hrăni, William se așează la masă și își folosește picioarele, pentru a bea și pentru a împărți ce este pe masă cu cei din jurul lui.

William, alături de familia sa, lua micul dejun la restaurantul IHOP - un local specializat în clătite, atunci când managerul localului i-a anunțat că băiatul nu mai poate sta pe masă din cauza unor “probleme cu departamentul de sănătate” - menționând că atingerea cu picioarele a recipientelor în care se afla sucul reprezintă o problemă de igienă.

Chiar dacă mama lui William i-a spus managerului că îl dusese pe băiat la baie înainte de masă și l-a spălat pe picioare, acesta a pretins că nu a văzut acest lucru.

După ce mama copilului a făcut publică întâmplarea pe o rețea socializare, managerul și-a cerut scuze familiei, iar conducerea lanțului de restaurante a condamnat gestul acestuia, spunând că este profund rușinată de cele întâmplate.

SHARE