Român, violator la 11 zile după ce a ajuns în UK

20 Apr 2017

Oricât de aparte s-ar crede și oricât izolaționism ar fi dovedit britanicii de-a lungul istoriei, trebuie să recunoaștem că e normal să li se acrească de înfrățirea europeană, după ce deschiderea granițelor le-au adus și alte probleme decât forță de muncă ieftină.

  • Român, violator la 11 zile după ce a ajuns în UK

Florin Moraru, tipul din imagine, ei, da, nu putea fi o figura inteligentă, a ajuns în Marea Britanie, în decembrie 2016, cu gândul de-a scăpa de imaginea închisorii din care tocmai fusese eliberat condiționat, după o condamnare pentru tâlhărie, în 2014.

La 11 zile de când a pus piciorul pe insulă, Florin Moraru petrecea trecerea dintre ani într-un club din Kettering, Northamptonshire. Și, probabil din cauza durerilor de mâini de câtă engleză vorbise, a dorit să comunice altfel cu o englezoaică, petrecăreață la rândul ei în același club, încercând să o sărute.

Tipa se afla probabil la ora la care orice englezoaică respectabilă în noaptea Anului Nou e suficient de beată încât să creadă că orice tip pe care îl sărută s-ar putea transforma în prinț, fie el și Charles. Așa că la sărutat și pe Florin Moraru.

Bănuind deja că englezoaica savurează imagini orgiastice alături de el, românul a țâșnit după ea imediat ce tipa a ieșit din club să fumeze o țigară, propunându-i să se cunoască unul pe celălalt în sensul trupesc, adică sex. 

A fost refuzat, dar a continuat să insiste, el - sex, sex, sex, ea, nu și nu, așa ceva nu avea să se întâmple niciodată!

Petrecerea din club s-a spart pe la cântatul cocoșilor, iar Florin Moraru, rănit în orgoliul propriu, extrem de masculin, a urmărit-o pe cea care avea să-i devină victimă, violul petrecându-se ca în filmele de serie B - în curtea unei biserici, asta deși, pe drumul către casă, victima a cerut ajutorul unor trecători, care nu au reușit să-l intimideze.

Cretinul, căci nu-i putem zice altfel, a lovit-o violent pe victimă, procurorii zic că de opt ori, provocându-i leziuni faciale și chiar fracturi. Și pentru a-i înfrânge împotrivirea, românul și-a însoțit gesturile violente de "shut up you f*****g bitch!", consemnează dosarul întocmit de procurori.

Persoanele care au auzit strigătele victimei au apelat la serviciul de urgență, polițiștii sosind la fața crimei la ora 5.15 a dimineții.

Moraru a fost arestat pe 6 ianuarie 2017, în spălătoria auto în care lucra, și, deși a încercat să nege violul, probele ADN prelevate au fost suficiente să-i asigure condamnarea la 10 ani și opt luni de închisoare.

Victima violului a suferit o traumă psihică majoră, simțindu-se responsabilă pentru ceea ce s-a întâmplat și refuzând să mai iasă din casă după lăsarea întunericului.

Britanicii comentează informația privind cu speranțe către Brexit, care va readuce controlul strict la frontiere și, speră ei, imposibilitatea ca astfel de animale ca Florin Moraru să le mai fie prin apropiere.

sursa - dailymail.co.uk

SHARE