La furat în Olanda, un cuplu de români și-a abandonat în mașină bebelușul de numai două luni

07 Dec 2017

Polițiștii olandezi au reținut un cuplu de români, care consimțise să-și obțină veniturile nu muncind, că era prea greu, ci furând telefoane mobile scumpe, informează website-ul politie.nl.

  • La furat în Olanda, un cuplu de români și-a abandonat în mașină bebelușul de numai două luni

Potrivit informațiilor oferite presei cuplul de români a fost reținut într-un centru de cumpărături din Zwolle, după ce anterior dăduseră o lovitură într-un alt magazin aparținând aceluiași lanț, în Groningen.

Angajații din Groningen au sesizat dispariția unui iPhone și i-au identificat pe hoți urmărind înregistrările camerelor de supraveghere și alertând celelalte magazine în legătură cu aspectul și îmbrăcămintea hoților.

Românii au fost recunoscuți în momentul în care au intrat în magazin și au fost urmăriți de agenții de pază, iar în momentul în care au sustras un alt iPhone, au fost reținuți și a fost chemată poliția.

Șocul a venit de abia după ce polițiștii au descoperit că cei doi veniseră la furat cu un bebeluș de numai două luni, pe care îl lăsaseră în mașina parcată în apropierea centrului de cumpărături. Bebelușul a fost imediat încredințat serviciului de protecție a copilului, care l-a plasat în regim de urgență într-o familie adoptivă.

SHARE