Lecția primită de un șofer român, surprins la furat de motorină, într-o parcare de TIR-uri din Spania

22 Iul 2018

Conform unei postări făcute pe pagina de Facebook ”Soferi Profesionisti EU“, un șofer unui autocamion al unei firme lituaniene de transport a surprins, într-o parcare din Spania, un hoț furând motorină din rezervoare. Din păcate pentru noi, individul era român...

  • Lecția primită de un șofer român, surprins la furat de motorină, într-o parcare de TIR-uri din Spania

Din postare aflăm că românul, care conducea un camion înmatriculat în Constanța, a fost surprins de ceilalți șoferi dând târcoale camioanelor din parcare, iar la un moment dat, chiar a introdus un furtun în rezervorul unei mașini, începând să fure motorină.

Nedorind să ofere explicații pentru gestul comis, românul a zbughit-o, urcându-se la volanul camionului său și părăsind parcarea în grabă.

Mai mulți șoferi au plecat în urmărirea hoțului și pentru a-l opri din fuga față de responsabilitate, lituanianul a întrat în plin cu TIR-ul în camionul condus de român.

Șoferii au sunat la Poliție, dar, extrem de ultragiați de gestul comis de colegul român, nu s-au putut abține să nu-i aplice și o colecție dură, până la sosirea oamenilor legii.

Să sperăm că odată cu această întâmplare încă un român a fost lecuit de patima furatului...

SHARE