A fost nevoit să-și însceneze moartea, după ce soția lui a angajat un asasin să-l ucidă

08 Noi 2017

”A fost îngrozitor să mă prefac că sunt mort!”, a mărturisti un antrenor de box din Houston, Texas, care a fost nevoit să-și însceneze propria moarte, după ce a aflat că soția lui a plătit un asasin să-l omoare.

  • A fost nevoit să-și însceneze moartea, după ce soția lui a angajat un asasin să-l ucidă
    Anna Roberts/PA Real Life/Ramon Sosa / Lulu Sosa and Ramon Sosa (Collect/PA Real Life)

Ramon Sosa, un antrenor de box în vârstă de 50 de ani, a fost informat de unul dintre foștii elevi că soția sa, Maria, intenționa să transforme în realitate ”până când moartea ne va despăți”, și că i-a oferit 2.000 de dolari pentru a contacta un ucigaș profesionist, care să ducă planul la bun sfârșit relatează Metro.

Bărbatul a apelat la ajutorul autorităților, care au pus la cale o strategie pentru a obține dovezi incriminatorii împotriva soției sale. Planul a constat în înscenarea morții lui Ramon - fotografiat, cu ochii închiși, întins într-o groapă, fără tricou, cu urme de sânge pe față și cu o urmă de glonț în tâmplă.

Ucigașul plătit, un agent FBI sub acoperire, i-a prezentat soției dovezile morții lui Ramon, înregistrând video momentul în care a fost plătit pentru crima comisă. 

La scurt timp, femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost reținută de autorități, ea recunoscându-și fapta. Ulterior a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

Cei doi soți au fost împreună timp de opt ani până în 2015, când problemele financiare i-au separat. Femeia încerca să obțină bani de pe urma asigurării de viață a soțului, ea fiind singura beneficiară.

”Când am cunoscut-o prima oară pe Maria, cu siguranță nu mă așteptam ca relația noastră să se termine în acest fel”, spune bărbatul.

SHARE