Și-a cerut iubita de soție după 60 de ani petrecuți împreună - video

18 Dec 2016

"Ne-am cunoscut la hipodrom. George mi-a recomandat să pariez pe un cal, dar a ieșit pe locul doi. A pierdut pariul, dar m-a câștigat pe mine", povestea a doi oameni care au stat unul lângă celălalt aproape 60 de ani, făfă ca vreun act oficial să consemneze dragostea și înțelegerea pe care au împărtășit-o.

  • Și-a cerut iubita de soție după 60 de ani petrecuți împreună - video

George Kay și Ann Millin sunt împreună din 1957, nu s-au căsătorit, pentru că nu i-a interesat acest aspect al relației lor.

În ultimele trei săptămâni George a fost internat în spital, din cauza unei insuficiențe cardiace, și medicii nu i-au oferit perspective pozitive în privința evoluției bolii, sfârșitul fiind aproape. 

În aceste condiții, George a luat hotărârea să o ceară de soție pe Ann, iar iubita sa de-o viață a acceptat. Nunta celor doi s-a petrecut în spital, la momentul emoționant participând și cei doi nepoți ai cuplului.

"Sentimentele sunt împărțite, sun în același timp foarte fericită, dar și tristă. Doresc să mulțumesc personalului spitalului pentru modul în care au grijă de George și pentru faptul că ne-au ajutat să organizăm această ceremonie", a declarat Ann jurnaliștilor.

SHARE