Tânăr student român, executat în stil mafiot, în garajul părinților săi din Daytona, SUA

06 Iun 2018

Sorin Cătălin Farcaș, un student român de numai 19 ani, a fost împușcat mortal în garajul părinților săi, din Huber Heights, Daytona, statul american Ohio, informează media americană. 

  • Tânăr student român, executat în stil mafiot, în garajul părinților săi din Daytona, SUA

Tânărul a murit pe loc, fiind împușcat în cap. Sorin era originar din Dej, dar trăia de mai mulți ani, alături de familia sa în Dayton, Ohio. 

Tragedia s-a petrecut pe 28 mai, la ora 3 dimineața. Potrivit informațiilor oferite de martorul crimei, un prieten de-ai lui Sorin, care îl însoțea, în garajul părinților săi, un bărbat a apărut lângă ei, a scos un pistol și l-a împușcat pe Sorin, după care a dispărut cu o mașină. 

Prietenul lui Sorin a fost cel care a raportat incidentul la 911. Întrebat de dispecer dacă se mai poate face ceva pentru prietenul său, băiatul a răspuns stupefiat: ”A murit! L-au împușcat în cap!”.

Moartea lui Sorin are aspectul unei execuții mafiote, poliția urmănd să elucideze cauzele care au condus la producerea ei.

Întrebarea principală, la care trebuie să răspundă martorul crimei fiind ce căutau doi tineri normali într-un garaj, la ora trei dimineața.

SHARE