The Shark Wrangler - a luat un rechin în brațe și l-a aruncat înapoi în ocean - video

11 Oct 2017

O australiancă n-a stat prea mult pe gânduri atunci când a remarcat faptul că un rechin eșuase în perimetrul piscinei naturale în care se bălăcea și l-a luat în brațe aruncându-l înapoi în ocean.

  • The Shark Wrangler - a luat un rechin în brațe și l-a aruncat înapoi în ocean - video

Gestul i-a impresionat pe conaționalii ei, căpătând cu această ocazie un supranume - The Shark Wrangler (Îngrijitoarea de rechini).

Femeia, agent imobiliar, a fost surprinsă de interesul publicului față de întâmplarea prin care a trecut.

”Am încercat doar să salvez rechinul acela micuț, dacă avea dinți mai mari, vă dați seama că nu-mi mai trecea prin cap așa ceva. Apa era foarte clară și l-am remarcat mediat în piscina, avea cam un metru lungime. Am început să înot în jurul lui și a devenit un pic stresat, se lovea cu capul de stânci.

Îmi părea rău pentru el, toată lumea se întreba ce-am fi putut face să-l salvăm. L-am îndreptat către apa mai tulbure, apoi am sărit pe el și i-am blocat aripioarele cu piciorul. L-am apucat în brațe astfel încât să nu se poată roti să mă poată mușca. Nu era foarte greu, dar pielea era foarte aspră, ca glaspapirul. L-am aruncat peste marginea piscinei și l-am privit cum se îndepărtează spre larg...”, a declarat femeia jurnaliștilor.

SHARE