Americanii descoperă plăcerea de a avea vecini din România. Își dau jos pantalonii în stradă... - video

15 Iul 2017

Le-a luat ceva timp, dar au ajuns și-n America. Dar, surpriză, deși e "țara tuturor posibilităților", locuitorii unui orășel din Pennsylvania sunt deja oripilați de comportamentul lor social și au făcut o petiție prin care cer să fie relocați. Evident, sunt considerați români...

  • Americanii descoperă plăcerea de a avea vecini din România. Își dau jos pantalonii în stradă... - video

"Am văzut bărbați sau copii, dar și femei, lăsându-și pantalonii în vine în mijlocul străzii, defecând, apoi ridicându-și și mergând mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu vă mai spun, decapitează păsările în stradă...", declară un rezident pentru canalul de televiziune Pittsburgh’s Action 4 News.

Un alt locuitor al orașului se plânge reporterilor de faptul că i-a văzut lăsând gunoi în locurile publice și că circulă cu viteză excesivă.

Țiganii au apărut în viața locuitorilor din California Borough, fără să fie avertizați sau să se fi cerut acceptul, în urma unei acțiuni a U.S. Immigration and Customs Enforcement - ca parte a un program special - Alternative to Detention (Alternativă la închisoare). 

Peste 600 de locuitori au orașului au semnat o petiție prin care solicită autorităților să ia măsuri în privința comportamentului distructiv al imigranților "români".

"Cetățenii trebuie să afle cine sunt oamenii ăștia și de ce sunt aici. În mod normal, trebuie să ne strângem ca o comunitate și să rezolvăm această problemă împreună", spune unul dintre petiționari.

"Rasa sau originea nu contează. Suntem preocupați de siguranța orașului nostru și a locuitorilor săi!", declară unul dintre locuitorii din California Borough, atrîgând atenția asupra faptului că petiția lor nu este motivată de rasism.

"Oamenii de aici sunt drăguți cu noi. Îi salutăm, și răspund salutului nostru!", declară Imigranții "români", care spun că le place viața în micuțul orășel american și că sunt bine tratați de vecini.  

"Ne-am părăsit țara nu din cauza sărăciei, ci pentru că suntem discriminati, din cauza rasismului. Solicităm azil politic!", declară un alt "român" jurnaliștilor. Ce mișto!

Țigani, în America

SHARE