Trump anunță un posibil atac asupra Siriei: 'Rusia, pregătește-te, pentru că vor veni rachete!'

11 Apr 2018

Donald Trump i-a răspuns pe Twitter ambasadorul rus în Libia, care declarase că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă.

  • Trump anunță un posibil atac asupra Siriei: 'Rusia, pregătește-te, pentru că vor veni rachete!'

”Rusia promite că va doborî orice rachetă lansată în direcția Siriei. Pregătește-te, Rusia, pentru că vor veni, noi și inteligente. Nu ar trebui să fii partenerul unui animal care își ucide cu gaz propriul popor și căruia îi face plăcere asta”, a scris Trump, referindu-se la președintele sirian, Bashar al-Assad.

Ambasadorul Rusiei în Liban, Alexander Zasypkin, a declarat că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă, iar bazele de lansare vor fi atacate, conform Reuters.

Zasypkin a declarat că se referă la o declaraţie dată de preşedintele rus Vladimir Putin şi de şeful staff-ului său.

”Dacă va avea loc un atac al americanilor atunci rachetele vor fi doborâte şi chiar şi locurile de unde au fost lansate”, a declarat pentru al-Manar TV, post de televiziune afiliat Hezbollah.

SUA, Marea Britanie şi Franţa continuă pregătirile pentru acţiuni militare având ca scop sancţionarea regimului lui Assad, despre care spun că este responsabil pentru cel mai recent atac chimic asupra suburbiei Douma din Siria, care s-a soldat cu peste 45 de morţi.

Și uite așa, cătinel, nebunii care conduc lumea încep să creeze premisele ca prevestirele altor nebuni, pe care media îi citează des când vine vorba de Al Treilea Război Mondial, prevăzătorii, să devină realitate.

SHARE