Un italian octogenar s-a îndrăgostit nebunește de o româncă. Sentimentele l-au costat 127.000 de euro, în doar trei luni

28 Dec 2017

La 77 de ani, un pensionar italian s-a trezit în patimile amorului pentru o româncă cu trei decenii mai tânără decât el. Cum dragostea e un lucru mare, la orice vârstă, bătrânul nu a oferit româncei doar inima sa, că de trup nu ne permitem să spunem c-ar mai fi fost vorba, ci și conturile sale bancare.

  • Un italian octogenar s-a îndrăgostit nebunește de o româncă. Sentimentele l-au costat 127.000 de euro, în doar trei luni

Marea romanță de amor s-a născut în nordul Italiei, în localitatea Bassano del Grappa, informează quotidianidipuglia.it. După ce a rămas văduv, bătrânul a cunoscut-o pe românca de 42 de ani, și nu l-a deranjat deloc acest fapt.

Din investigația carabinierilor rezultă că C.L., în vârstă de 42 de ani, și fiica sa, M.A, de 22 de ani, au reușit cu un comportament afectuos să intre în sufletul și în casa pensionarului italian care le-a oferit bani, în mai multe ocazii, cam de vreo 127.000 de euro, după ce femeile s-au plâns că aveau nevoie de bani pentru a-și plăti datoriile în România, notează sursa citată.

Pensionarul nu le-a spus menționat niciodată copiilor săi despre prietenia cu cele două românce și despre sumele generoase pe care le-a transferat într-un cont din România.

Rudele italianului au observat la un moment dat minusurile din contul bancar al pensionarului și atunci au aflat despre ”povestea de dragoste” pe care o trăia tatăl lor. Au blocat contul bancar și le-au reclamat la poliție pe cele două românce, pe care le-au acuzat de fraudă.

Cele două sunt acum anchetate pentru înșelăciune.


 

SHARE