Momentul în care George Clooney a fost lovit de o maşină. Mărturia şoferului care a produs accidentul - video

11 Iul 2018

Camerele de supraveghere au surprins momentul accidentului în care a fost implicat actorul George Clooney, în vârstă de 57 de ani, aflat pe insula Sardinia pentru filmările la miniseria ”Catch 22“.

  • Momentul în care George Clooney a fost lovit de o maşină. Mărturia şoferului care a produs accidentul - video

George Clooney circula pe un scooter, pe un drum al coastei Corallina, când o maşină l-a lovit. Clooney a suferit un uşor traumatism al pelvisului şi prezintă mai multe vânătăi pe braţe şi picioare. 

În imaginile surprinse de camere, se poate remarca faptul că în momentul impactului, Clooney a fost catapultat în aer, aproximativ șase metri El a fost imediat transportat la spitalul ”Ioan Paul II“ pentru îngrijiri medicale. 

Starea lui este bună, fiind externat din spital după numai câteva ore, dar va avea nevoie de o perioadă de recuperare de 20 de zile, scrie Daily Mail. 

Şoferul maşinii este un italian în vârstă de 65 de ani, Antonello Viglino. Bărbatul, care este instalator, a declarat că în momentul accidentului a fost orbit de razele puternice ale soarelui şi nu a văzut scooterul pe care-l conducea actorul. 

”Nu am văzut nimic, am fost orbit de razele soarelui, când eram pe punctul de a întoarce. Mi-au spus că George Clooney a fost transportat la spital. Am vrut să merg să-l văd, însă mi s-a transmis faptul că a fost deja externat. Sper să-l mai văd vreodată“, a declarat presei italiene Antonello Viglino. 

George Clooney s-a mutat, alături de familia sa, pentru o perioadă în insula Sardinia, unde filmează ”Catch 22“ - el fiind regizorul, producătorul şi actorul principal al serialului, bazat pe cartea omonimă a lui Joseph Heller.

SHARE