A uitat unde și-a parcat mașina, a regăsit-o după... 20 de ani

18 Noi 2017

În 1997, un bărbat a reclamat polițiștilor furtul mașinii sale. De-abia după 20 de ani, dar mai bine mai târziu decât niciodată, bărbatul a realizat că de fapt uitase unde era parcat autovehiculul...

  • A uitat unde și-a parcat mașina, a regăsit-o după... 20 de ani

Poliția din Frankfurt. l-au contact recent pe propietarul mașinii, după ce un autovehicul care corespundea descrierii făcute în plângere, a fost găsit parcat într-o clădire industrială veche ce urma să fie demolată, notează indy100.com.

Din cauza poziției în care se găsea, mașina urma să fie afectată în momentul în care ar fi început demolarea clădirii, astfel că poliția a fost sesizată și s-a descoperit că era vorba cea care fusese raportată ca fiind furată în urmă cu 20 de ani.

Proprietarul, acum în vârstă de 76 de ani, a venit să-și ridice mașina, dar, evident, aceasta nu mai era funcțională, urmând să fie trimisă la fiare vechi.

Germanii s-au remarcat și într-o altă ocazie de aceeași natură. Un bărbat, care a anunțat că mașina lui a fost furată, a fost surprins când a aflat că automobilul fost găsit după doi ani de polițiști, la patru kilometri distanță de locul în care credea că a lăsat-o. 

SHARE