Scump, dom'le! 300 de lei, pentru un pipi al copilului, la marginea drumului

15 Noi 2017

Întâmplări de genul acesteia se petrec chiar și în traficul bucureștean, consumator deja de ore pierdute degeaba, când voința se dovedește neputincioasă în fața organismulu, care își cere drepturile cu insistență. Asta ca să nu menționăm zidurile de pe lângă crâșme, prea-udate de zelul unora de a consuma alcool...

  • Scump, dom'le! 300 de lei, pentru un pipi al copilului, la marginea drumului

În Franța, surprins asupra faptului, un tânăr, care s-a ușurat la marginea drumului, va fi nevoit să plătească o amendă de 68 de euro, adică aproximativ 300 de lei, relatază bfmtv.com.

Deși la o vârstă la care s-ar fi putut abține până la cel mai apropiat punct cu utilități, un tânăr francez în vârstă de 20 de ani, a cerut intempestiv o oprire necesară pentru satisfacerea nevoilor fiziologice.

Pe fază au fost jandarmii, care l-au surprins asupra faptului și i-au întocmit un proces verbal de contravenție, pentru infracțiunea de a uda drurmurile patriei, prevăzută de Codul Penal.

Mama tânărului, care călătorea în aceeași mașină, a fost surprinsă de excesul de zel al autorităților.

”Cam scump acest pipi, dar trebuie să menționez că nu existau toalete în porțiunea de drum pe care ne aflam. Probabil că existau în satul lângă care am oprit, dar nu cred că ar exista cineva care să-și deturnat călătoria doar pentru atât lucru”, a declarat ea.

Oricât de desuetă ar părea amenda primită, prin astfel de impuneri, Occidentul și-a construit nivelul de civilizație pe care îl admirăm atât...

SHARE