Un american a cerut Danemarcei să-i împrumute Groenlanda. Culmea, i-au răspuns!

03 Mar 2018

Un tânăr american, sub influența băuturilor alcoolice, sau mai bine zis varză, a trimis un email  ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei, prin care a cerut să i se împrumute Groenlanda!

  • Un american a cerut Danemarcei să-i împrumute Groenlanda. Culmea, i-au răspuns!
    photopulse.ch

Joe a povestit cum ideea i-a venit într-o seară, după ce a consumat alcool, a trimis, alături de un prieten, un email - ”Folosiți Groenlanda?” -ministerului Afacerilor Externe din  Danemarca, scrie Bored Panda.

”Bună, Sunt Joe, am 23 de ani, iar eu și prietenul meu vrem să deținem o țară. Având în vedere că suntem tineri, vrem să începem de jos și dorim să știm dacă cei care conduc țara sunt de acord. Nu vrem să facem nicio greșeală, astfel încât să ducem o țară de succes la ruină.

Nu că nu am avea experiență. Nu la nivelul unei țări, dar... Eu personal am avut în subordine peste cinci persoane timp de câțiva ani într-unul dintre lanțurile unuia dintre mai mari furnizori comerciali din SUA. Iar prietenul meu ar fi un lider carismatic și curajos al Groenlandei, de asemenea.

Sunt sigur că Regatul Danemarcei are alte lucruri mai importante de făcut decât să se ocupe cu mici detalii, cum ar fi cine se ocupă de această țară, așa că v-am face de fapt un mare favor. O grijă în minus pentru oamenii minunați din Danemarca”, adaugă tânărul în email.

Vă mulțumim anticipat pentru cele 836.000 de mile pătrate de pământ. Chiar apreciem. Dacă doriți să ne contactați, puteți răspunde la acest email”, a ost mesajul lui Joe pentru oficialii danezi.

Joe era să pice lat, în momentul în care solicitarea sa a primit un răspuns:

”Dragă Joe în vârstă de 23 de ani, Îți mulțumim pentru email. Ne încântă faptul că ai vise mari. Niciodată nu știi cum într-o zi, aceste vise se vor îndeplini. Însă în chestiunea ca noi să-ți dăm Groenlanda, nu se poate. Dar îți mulțumim pentru email. Poate ar trebui să începi de jos. Îți trimitem un link cu un job disponibil în Groenlanda: ai putea preda engleza elevilor, de exemplu. Mult succes în a-ți găsi o țară pe placul tău”, scrie în emailul semnat de Ministerul de Afaceri Externe din Danemarca.

SHARE