Un american beat a călătorit, din greșeală, 500 de kilometri cu Uber. Are de pătit!

02 Mar 2018

Unui american i-a plăcut atât de mult într-o seară alcoolul, încât în loc să introducă destinația la care dorea să ajungă, a cerut să fie transportat la 500 de kilometri distanță, în orașul său natal, scrie Sky News.

  • Un american beat a călătorit, din greșeală, 500 de kilometri cu Uber. Are de pătit!

Acum, dacă e să cârcotim, nu putem să ne dăm cu părerea asupra motivului care i-a produs această gaură în buzunar, dacă a fost din cauza faptului că era beat, sau american?

Kenny Bachman a ieșit în oraș cu prietenii, în Morgantown, West Virginia. După o noapte de băut, bărbatul a apelat la serviciile Uber, pentru a merge de la cârciumă, acasă. Din greșeală, sau poate nostalgic, a introdus adresa locului în care s-a născut și a copilărit, din New Jersey, aflat la aproape 500 de kilometri distanță.

După ce s-a urcat în mașină, Bachman a adormit. Când s-a trezit, evident că tânărul nu și-a mai amintit că își chemase un Uber și nu înțelegea de ce se află în mașina unui străin, atât de departe de casă. Mai mult, el își comandase o mașină Uber XL, în care încap până la 6 persoane, dar pentru care tarifele sunt mai mari. Prețul total al distracției - 1.635.93 dolari

”După ce s-a terminat cursa și am văzut cât costă, mi-am zis: OK, asta e o nebunie!”, a declarat Bachman.

El acum îl acuză pe șoferul Uber că i-ar fi folosit telefonul și, deși recunoaște că nu își amintește când a chemat mașina, nu crede că el a fost cel care a introdus destinația respectivă. .

SHARE