Mai mulți angajați Volkswagen au demisionat, loviți de șansa de-a câștiga la loto!

07 Noi 2017

Dacă visul în care vă dădeați demisia de la locul de muncă, imediat, fără preaviz, fără panică și remușcări, după ce-ați câștigat o mare sumă de bani la loto, și viața vă devenise doar o călătorie în jurul lumii și de plăceri nevinovate, v-a captivat somnul de după-amiază, dar care, din păcate nu a durat decât vreo oră...

  • Mai mulți angajați Volkswagen au demisionat, loviți de șansa de-a câștiga la loto!

Ei bine, să știți că mai mulți angajați ai concernului german Volkswagen v-au furat visul și nu numai atât, l-au transformat în realitate, povestește Bild.de.

Trei angajați ai fabricii Volkswagen din Baunatal in Hesse, care lucrau împreună la secția de cutii de viteze, deci cam știau și meserie, și-au depus demisiile după ce au câștigat la loto mai multe milioane de euro.

”Știu că și-au depus cererea de demisie la sfârșitul săptămânii trecute”, a confirmat evenimentul purtătorul de cuvânt al constructorului de mașini german.

Și încă o chestie, nu numai că e bine să fii angajat la Volkswagen, dar mai ales e cu noroc, pentru că presa germană își reamintește că în urmă cu o lună, un alt angajat a demisionat, după ce-a câștigat câteva sute de mii de euro la pariuri sportive...
 

SHARE