Noaptea minții! Antonia și fiica ei, Maya, răpite. Răscumpărarea plătită de un cetățean israelian :)

26 Iul 2018

Cât de blocați au rămas polițiștii în momentul în care în secția lor a intrat un cetățean israelian de 45 de ani, stabilit în București, care declara sus și tare  că ” adevărata Antonia” și fetița ei, Maya, au fost răpite și se află în Nigeria, în timp ce alături de Alex Velea ar fi o sosie a artistei?! Dezvăluie întâmplarea tabloidul Cancan.

  • Noaptea minții! Antonia și fiica ei, Maya, răpite. Răscumpărarea plătită de un cetățean israelian :)

”M-au contactat răpitorii ca să le trimit 5.000 de euro, iar după ce le-am trimis banii mi-au dat-o pe Antonia la telefon să o aud. Ea mi-a spus că nu poate să-mi dea prea multe indicii despre locul în care se află pentru că răpitorii sunt lângă ea. Ulterior, mi-au cerut 100.000 de euro pentru eliberarea ei”, le-a povestit israelianul anchetatorilor.  

Polițiștii au privit sceptici declarația tipului din fața lor, până când acesta a scos o dovadă, negru pe alb, că a plătit 5.000 de euro, reprezentând o tranzacție bancară efectuată către un cont din Nigeria.

Omul de afaceri israelian le-a mărturisit polițiștilor că n-ar fi fost nicio problemă să fi trimis toată suma, de 100.000 de euro, dacă... ar fi avut-o. Așa că a considerat că e mai bine să ia legătura cu fostul soț al Antoniei, Vincenzo, și să-i expună toată situația.

”L-am sunat și i-am spus că Antonia și Maya sunt răpite și sechestrate în Nigeria. Și mi-a zis că da, știe…”, a spus israelianul.

Alex Velea a fost contactat de polițiști și ar fi confirmat că israelianul a luat legătura cu fostul soț al Antoniei.

”Sper ca nimeni să nu sune la spitalul de-acolo. Voi merge personal. Nimic nu mă va opri… Le văd pe Antonia și pe Maya în ochii mei. Voi merge inclusiv la președinte ca să mă ajute. Am nevoie de dovezi în fața ochilor… vreau să le văd pe Maya și pe Antonia. Mi-e frică pentru viața lor. Sunt mamă și copil. Gândesc înțelept. Am o inimă mare și îmi doresc să ajut oameni inocenți. Nu vreau să implic pe nimeni. Este secretul meu. Mi-au intrat la inimă amândouă. Dumnezeu se uită. Viața nu o poți cumpăra cu bani”, a scris israelianul într-una dintre declarații.

Polițiștii au demarat o verificare în acest caz, dar nu pentru răpire, ci pentru înșelăciune.... Și cică n-ar fi destui proști pe lumea asta pe care să-i fraierească nigerienii!

SHARE