Un arab apasă butonul de selfie și... buuuuuum!

16 Sep 2016
  • Un arab apasă butonul de selfie și... buuuuuum!

Din nefericire,interesele strategice ale celor care vor să conducă lumea, sărăcia, nivelul de educație redus, slaba informare și dorința unora de a profita de mințile slabe au construit realitatea în care trăim, una explozivă, a conflictelor, o reîntoarcere în timp cu câteva sute de ani, într-o negură istorică de care credeam că umanitatea a scăpat, cea a bigotismului religios.

Un clip video de aproximativ jumătate de minut dezvăluie o scenă de un umor negru, demn de ceea ce numim filme cu proști și gogomani...

În filmuleț apare un grup de rebeli sirieni, alăturat unui streag de luptă, gata să să intre în pielea celor mai mari războinici, în cel mai tare film de propagandă pe care l-ar fi văzut ochii privitorului. 

Unul dintre ei încearcă să facă un selfie grupului, pentru aduceri aminte la bătrânețe, pentru a impresiona fetele, fără să realizeze că dacă mințile noastre ar fi fost atât de închistate precum le doresc ei, n-ar mai existat în veci vreun smartphone pe suprafața Pământului.

În plin joc, cântec și voie bună, în același moment în care marele luptătător declanșează butonul pentru selfie se produce o explozie, care umple camera de flăcări, fum și praf, concluzia rațională fiind că băietul uitase că programase o încărcătură explozivă, care urma să sară în aer fix prin acționarea aceluiași buton pe care îl apăsase...

Deloc descurajați, supraviețuitorii strigă din toate puterile "Allahu akbar". Autenticitatea înregistrării video nu a fost confirmată în mod oficial până acum.

SHARE