Un sucevean a sunat la 112 după ce soţia lui n-a vrut să doarmă în acelaşi pat cu el şi cu amanta!

09 Ian 2018

Un bărbat din comuna suceveană Siminicea, obosit probabil de drumurile pe care le făcea până la amantă, și-a pus în cap s-o aducă acasă, lângă nevastă...

  • Un sucevean a sunat la 112 după ce soţia lui n-a vrut să doarmă în acelaşi pat cu el şi cu amanta!

Și de la idee, la faptă n-a trecut foarte mult timp. Bărbatul și-a pus amanta să-și facă bagajele și să vină cu tot calabalâcul acasă la el, tocmai din Dorohoi. I-a prezentat-o soției ca fiind o verișoară de-a sa, dar femeia a fost intrigată de această rudă ivită peste noapte, despre care bănuia că are o legătură mai mult decât platonică cu omul ei.

A fost primul moment în care bărbatul a apelat la 112, chemându-i pe polițiști să o calmeze pe nevastă-sa, care ar fi făcut scandal. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că de fapt el era foarte beat și cel care a provocat scandalul pentru că nevasta a refuzat să doarmă în același pat cu femeia pe care i-a adus-o în casă.

După ce au plecat polițiștii, au venit rudele nevestei, alertate probabil chiar de aceasta, care au convis-o pe amantă să-și vadă bine de drumul ce-o duce înapoi la Dorohoi, numai că aceasta a plecat doar cu o geantă, restul bagajelor rămânând în casa din Simincea.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru provocarea de scandal şi pentru refuzul de a da relaţii organelor de poliţie pentru stabilirea identităţii.

Somnul n-a fost un sfetnic bun pentru iubărețul sucevean, ci mai degrabă unul care naște monștri, pentru că, de dimineață a sunat din nou la 112 reclamând faptul că polițiștii ce-l vizitaseră cu o seară înainte îi răpiseră ”verișoara”!

Agenţii ajunşi la domiciliul bărbatului au constatat că acesta se afla iar în stare de ebrietate. Individul făcea scandal, ameninţând că o va omorî pe soţia sa. Din acest motiv el a fost încătuşat şi dus cu o ambulanţă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost internat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie” și l-au sancționat pe bărbat contravenţional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 şi adresarea de injurii conform Legii 61/1991 Modificată.

SHARE