Din cauza sexului, o botoșăneancă a ajuns la spital, în sala de operații

02 Noi 2017

O femeie în vârstă de 40 de ani s-a prezentat cu dureri foarte mari, în zona abdominală, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani.

  • Din cauza sexului, o botoșăneancă a ajuns la spital, în sala de operații

Deși a fost supusă mai multor analize şi investigaţii, medicii nu au reușit să identifice sursa durerilor sale acute. Crezând că durerile ei ascund o tumoră care nu putea fi observată la o examinare ecografică, un doctor a decis să continue investigația chirurgical, pregătind pacienta pentru operație, relatează stiri.botosani.ro.

Pusă în fața unei intervenții chirurgicale, pacienta a recunoscut, rușinată motivul pentru care a cerut ajutor de specialitate - durerea apăruse în urma unei partide de sex alături de soțul său.

”A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară.

Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

SHARE