Cea mai scurtă căsnicie din lume a durat un sfert de oră!

31 Mai 2018

Un cuplu din Dubai a reușit să-și unească destinele 15 minute, fix un sfert de oră trecând între momentul căsătoriei și cel al divorțului...

  • Cea mai scurtă căsnicie din lume a durat un sfert de oră!

Ce s-a întâmplat? Cum le stă bine unor sentimente să fie trăite cu burta plină, mirele și socrul încheiaseră un contract prenunpțial, prin care fericita mireasă își schimba proprietarul, trecând de la tată la mire pentru aproximativ 27.000 de dolari, nu toți deodată, în două tranșe.

Jumătate din bani au fost înmânați tatălui miresei în biroul unui judecător islamist, locul în care se a fost oficiată căsătoria celor doi tineri.

Incitat de banii care-i intraseră în buzunare, socrul și-a dorit să-i reunească imediat cu frații lor, aflați încă la mire, care la rugat să aștepte o țâră, pentru că îi avea în mașină.

Tatăl miresei a insistat ca mirele să-și trimită unul dintre prieteni sau o rudă pentru a lua banii și a face plata pentru că, nu-i așa, el îi dăduse fiica întreagă. 

Cum discuția a avut loc în fața celor invitați să participe la eveniment, mirele s-a simțit “insultat și umilit” de insistența socrului său, luând decizia să se întoarcă în biroul în care se căsătorise și să divorțeze.

Astfel, tânărul s-a întors în tribunal și a divorțat de soția lui la mai puțin de 15 minute după oficializarea căsătoriei.

”Mirele s-a simțit insultat și umilit de socrul său. I-a spus tatălui miresei că nu o vrea pe fată drept soție și a divorțat de ea în mai puțin de 15 minute de la semnarea actelor”, a declarat avocatul care s-a ocupat de caz, conform pulselive.co.ke.

SHARE