Doi bătrânei uituci oferă recompensă pentru găsirea mașinii pe care nu mai știu unde au parcat-o!

22 Mai 2018

Recompensă pentru cei care vor fi de ajutor unor doi octogenari bătrân în găsirea mașinii pe care au uitat unde au parcat-o, relatează BBC News.

  • Doi bătrânei uituci oferă recompensă pentru găsirea mașinii pe care nu mai știu unde au parcat-o!

Doi bătrânei - Emmanuel Elliot, de 81 de ani și Hilda Farmer, de 79 de ani - au mers la un control medical la un spital din orășelul Cheltenham.

După ce-au ajuns Emmanuel și-a lăsat soția în fața spitalului și a plecat să găsească un loc de parcare. A mers cam 1.6 kilometri până când, în cele din urmă, a găsit un loc de parcare pe o străduță, după s-a îndreptat spre spital, pentru a fi alături de soție.

La finalul consultului medical, Emmanuel a constatat că pur și simplu a uitat locul în care parcase mașina, un Ford Fiesta, bătrânul declarând că fiind născut în Gloucester nu cunoaște foarte bine străduțele din Cheltenham și că, de obicei, călătorește cu autobuzul.

Pentru a-și găsi mașina, cei doi au decis să apeleze la locuitorii orașului Cheltenham anunțând că oferă o recompensă celor care îi ajută.

Mai precis, oferă 100 de lire persoanei care îi ajută să găsească vehiculul, despre care spun că “a fost parcat pe o stradă liniștită, cu căsuțe frumoase și cu multă verdeață”.

Cazul celor doi bătrânei britanici amintește de un altul, la fel de inedit, în care un francez și-a găsit mașina, după 38 de ani de când a anunțat că a fost furată.

SHARE