Cum a rămas fără iPhone X tânărul care a dormit trei zile în fața magazinului Apple -video

05 Noi 2017

Deși ar trebui să fie un dispozitiv de care să ne folosim, smartphone-ul subjugă mai întâi mintea și apoi viața multora dintre semenii noștri.

  • Cum a rămas fără iPhone X tânărul care a dormit trei zile în fața magazinului Apple -video

Noul iPhone X, un model de lux ce marchează a 10-a aniversare a smartphone-urilor create de Apple, a venit în magazine cu același tămbălău pe care-l provoacă în fiecare an lansarea produselor companiei create de Steve Jobs.

Lumea s-a așezat înnebunită la coadă, unii chiar cu câteva zile înainte, pentru a se putea mândri cu faptul că sunt printre primii proprietari ai dispozitivului.

Un londonez de vreo douăzeci și ceva de ani a fost primul la coadă. Cu trei zile înainte de lansare s-a așezat în fața magazinului Apple și a așteptat cu stoicism momentul în care va putea cumpăra mult-râvnitul telefon.

Cu o zi înainte de lansare, angajații Apple au oferit celor aflați la coadă o brățară care indica poziția în lista de clienți, dezrobindu-i de locul din fața magazinului, și acest gest a schimbat din temelii perspectiva de viitor apropia a celui care era primul la coadă, spune Metro.

Probabil în ideea că și-ar putea lua nu unul, ci mai multe telefoane  iPhone X, tânărul s-a gândit că ar putea face rost de bani jucându-i pe cei care îi avea la păcănele. Evident că lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar banii i-a fost făcut praf, până la ultimul penny.

Povestea a devenit cunoscută după ce prietenul care l-a însoțit a relatat-o jurnaliștilor.

”Am ajuns să fiu primul la rând pentru că amicul meu nu a mai avut suficienți bani la el, așa că a plecat acasă. A cheltuit prea mult la jocurile de noroc și așa am ajuns eu primul”, a declarat încântat primul cumpărător al  iPhone X din Londra.

Lansare iPhonex, Londra

SHARE