Digitali, în toate! Un cuplu caută nași de cununie pe o platformă de anunțuri

11 Mar 2018

Relațiile de prietenie normale se clădesc mai greu, parcă, în era digitală. Un cuplu de tineri din București a postat un anunț pe platforma olx.ro pentru a-și găsi nași de cununie.

  • Digitali, în toate! Un cuplu caută nași de cununie pe o platformă de anunțuri

Cei doi spun că intenționează să se căsătorească anul viitor și că toate variantele pe care le aveau, printre prieteni sau rude, au fost epuizate - unii fiind plecați din țară, alții încă necăsătoriți.

Au însoțit mesajul publicat pe olx cu câteva poze.

”Cuplu de tineri, cu vârsta de 27 , respectiv 29 , ne-am hotărât să ne unim destinele oficial și căutăm un alt cuplu căsătorit să ne fie părinți spirituali. Suntem de 3 ani împreună și dorim să facem acest pas în vara anului 2019. Dorim că nunta să fie la București.

Din păcate, printre rude și prieteni am epuizat toate variantele din diverse motive. În principiu, unii sunt plecați din țară, alții necăsătoriți și multe alte exemple. 

Chiar dacă pare un pic ciudat acest anunț, noi n-am exclus și această variantă de a cauta printre străini prin această metodă.

Sperăm să găsim oameni cu bun-simț, sufletiști și bucuroși să pornească alături de noi ca și părinți spirituali.

Rugăm seriozitate!
Cu drag , Larisa și Emilian”

Potrivit cutumelor bisericii ortodoxe, nașii de cununie a unui cuplu trebuie să fie de credință ortodoxă și să fi primit Taina Sfintei Cununii.

SHARE