Dan Negru: Daniela Crudu și Andrei Pleșu formează un cuplu!

26 Mar 2018

Dan Negru a rămas țintuit în fața televizorului, nu pentru prima oară, ci pentru a mia - o spune chiar el - urmărind ecranizarea piesei lui Arthir Miller, ”Moartea unui comis voiajor”.

  • Dan Negru: Daniela Crudu și Andrei Pleșu formează un cuplu!

Și parcă doar atât n-ar fi fost destul, prin minte i-a dat să nască o analogie între cum ar fi ca să se nască și în România un cuplu format dintr-o fata simpluță la minte, o bimbo, cum zic americanii, cum era Marlyn Monroe, și unul dintre cei mai apreciați dramaturgi ai lumii, Arthur Miller. La noi ar fi Pleșu și Cruduța...

"Daniela Crudu și Andrei Pleșu formează un cuplu! Ar fi o știre bomba ! Americanii au avut-o !

Marylin Monroe era o gagica de care presa făcea mișto și care era căsătorită cu un sportiv cu bani, Joe di Maggio pe care l-a parasit pentru Arthur Miller, unul din marii intelectuali ai lumii, câștigător de Pullitzer. Au stat împreuna 5 ani...Ce și-or fi vorbit in toți anii ăștia?

Acu’ ar trebui sa ies din casa dar am rămas blocat pe TMC și ma uit pentru a 1000-a oară la “Moartea unui comis voiajor” a lui Miller. Mi-am amintit povestea lor....", a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Evident, un exercițiu de imaginație care n-are nicio șansă să se înfăptuiască la noi, cum nici la ei, la americani nu prea are, pentru că vremurile s-au schimbat teribil de mult în cele șase decenii care au trecut de când Miller și Monroe formau un cuplu. Dar, întrebarea rămâne, ce și-ar vorbi Pleșu și Cruduța?

SHARE