Dear David, demonul-copil care bântuie visele unui american - video

14 Noi 2017

”Sunt bântuit de un demon cu înfățișare de copil, care vrea să mă omoare”, spune un new-yorkez lumii întregi, încercând să și aducă probe în sensul acestei informații.  

  • Dear David, demonul-copil care bântuie visele unui american - video

Demonul a intrat timid în viața americanului, bântuindu-i doar visele, dar cu urmări înspăimântătoare în viața reală.

”Pentru o vreme doar mă privea cum dorm, așezat pe un scaun, apoi s-a ridicat și a început să se apropie de pat, amenințător. M-am repezit la telefon și am început să-i fac poze, pentru a lăsa probe despre ceea ce m-ar fi omorât. Chiar înainte de a ajunge lângă mine, m-am trezit urlând. M-am simțit ușurat, fusese doar un coșmar, dar m=am îngrozit când am verificat galeria de imagini din telefon...”, povestește americanul, conform The Sun.

Prezentările au fost făcute tot în mediul oniric, la câteva nopți de la această primă întâlnire cu demonul, o apariție feminină, dezvăluindu-i că se numește ”Dear David”. 

”Apare doar la miezul nopții și-i poți pune doar două întrebări, niciodată mai multe și neapărat fiecare dintre ele trebuie să înceapă cu ”Dear David”. L-am întrebat cum a murit și mi-a spus că s-a întâmplat într-un magazin, când a fost strivit de un raft”, spune tipul.

Din nefericire pentru el, într-unul din vise, americanul l-a surmenat pe Dear David, încercând să afle răspunsul și la a o treia întrebare, și s-a trezit îngrozit că atât i-a fost, că va muri. Dar, în ciuda acestei spaime, omul e bine, la trei luni de la acel moment.

Enervat de această neobrăzare, ”Dear David” a devenit mai violent, într-o noapte târându-l de braț până la un depozit abandonat. Evident, dimineața, pe brațul apucat de demon era o mare vânătaie. 

Situația a devenit foarte apăsătoare, totul culminând cu comportamentul ciudat al  pisicii, care fix la miezul nopții se posta în fața ușii de la intrare, parcă așteptând pe cineva care se pregătea să intre.

New-york-ezul și-a instalat un sistem de monitorizare a apartamentului, cu senzori de mișcare și camere video.

”Primeam pe telefon, periodic, alerte. Nimic neobișnuit, se juca pisica. Până într-o noapte, în jurul orei 11, iar în momentul în care am verificat streamul video, am sesizat că nu era nimeni în imagini, dar un scaun se balansa, ca și cum ar fi fost cineva așezat. Nu era vântul, pentru că țin mereu geamurile închise”, spune acesta.

Pentru cei care nu înțeleg de ce se petrec lucrurile povestite de american, este de menționat faptul că tipul are peste 500.000 de urmăritori ai contului său de Twitter, destui cât să-i asigure un nivel de trai destul de ridicat...

SHARE