Deținut, ca un penis-captivus în fereastra celulei din care evada - video

07 Dec 2016
  • Deținut, ca un penis-captivus în fereastra celulei din care evada - video

Un deținut brazilian, proaspăt arestat după comiterea unui jaf, și-a zis ca dracul nu e chiar atât de negru și că doar poștașul sună de două ori, nu și ghinionul, dar...

În timp ce aștepta transferul la o închisoare, bărbatul s-a gândit foarte bine și a hotărât că destinația nu i se potrivește deloc și că e musai să evadeze. Primul pas era să iasă din celulă. Ziduri groase, gratii la geam, ușă ranforsată. Un peisaj deloc încurajator, dar, rămăsese fereastra de vizitare, un orificiu de 30 de centimetri.

În ideea că dacă intră capul, restul corpului trece de la sine, bărbatul s-a avântat plin de elan prin orificiu. Capul a intrat, dar nu cum a presupus, ci așa cum era, adică prost. A mai înaintat câțiva centimetri spre libertate, cu disperarea peștelui pe uscat sau a orbului către lumină, dar tot ceea ce a reușit a fost să rămână înfipt în ușă.

Disperat de situația în care se găsea a început să strige după ajutor, poate puțin conștient de faptul că singurii care i-l puteau acorda erau polițiștii. Normal, când l-au văzut pe deținut în starea de penis captivus în orificiul ușii, polițiștii s-au tăvălit pe jos de râs. După ce s-au mai liniștit, polițiștii au tras de el cât au putut, dar degeaba.

A fost nevoie de intervenția pompierilor care l-au dizlocat pe nefericit din ușă cu ajutorul unui dispozitiv hidraulic de descarcerare. Unii comentatori ai știrii, mai răi, ar fi văzut o soluție trimiterea deținutului la închisoare cu tot cu ușă!

 

SHARE