Cum naiba!? Doi tătici așteaptă ca unul dintre ei să nască! - video

01 Iun 2017

Mai tare ca în anecdota în care un tip ajungea să fie bunicul său, un cuplu gay a anunțat că urmează să fie părinții unui copil coceput biologic, pentru că unul dintre viitori tați, transexual, a rămas gravid... sau gravidă!? Naiba mai știe!

  • Cum naiba!? Doi tătici așteaptă ca unul dintre ei să nască! - video

Trystan si Biff locuiesc în Portland, Statele Unite, sunt căsătoriți și sunt deja parintii a doi copii, care au fost adoptati în urmă cu doi ani, în 2015.

Cei doi parteneri nu sunt la prima încercare de a deveni părinți, Trystan suferind, în vara anului 2016, un avort în primele șase săptămâni de sarcină, informează Daily Mail.

După avort, la recomandarea medicilor, Trystan ar fi trebui să continue tratamentul cu testosteron, pentru a deveni bărbat până la cea din urmă celulă, și ar fi trebuit să evite să rămână însărcinat(ă).

Vestea nu a fost cea mai fericită pentru cuplul de gay, care credea că a risipit ultima șansă de a deveni părinți biologici.

N-au disperat și au continuat să muncească în acest sens, dacă înțelegeți ce se ascunde în spatele acestor vorbe, La un moment dar, după șase luni de încercări, Trystan a început să se simtă rău și să aibă grețuri - testul de sarcină efectuat a demonstrat că urmează să devină tată, pardon, mamă, whatever...

Sarcina a evoluat în condiții foarte bune, iar cei doi părinți - tați amândoi - urmează să-și cunoască bebelușul în această vară. 

SHARE