Ce mai vinde românul: fantomă la borcan!

28 Sep 2016
  • Ce mai vinde românul: fantomă la borcan!

Într-o criză acută de seriozitate, site-ul olx.ro a șters postarea unui bucureștean extrem de șugubăț care a ținut să ofere spre cumpărare compatrioților săi o fantomă bine îmbuteliată, prezentată la borcan, clasic, 500g!

Din descrierea făcută, fantoma se comportă decent, fără să fie foarte insistentă, își manifestă prezența cât să fie sesizabilă, nu irită animalele de companie și are grijă să nu sperie copii, de asemenea, de departe cea mai bună calitate a sa, poate fi folosită ca sperietoare de hoți...

"Fantoma prinsă noaptea prin casă, ţinută în borcan de aproximativ 6 luni, o dau că am nevoie de bani. Nu răspund pentru eliberarea ei. Nu este rea, după eliberare, muta obiecte prin casă şi îşi face uneori simţită prezenţa printr-un vânt rece şi senzaţia că te priveşte cineva. Nu sperie copiii, animalele de companie nu o sesizează. Uneori bate de câteva ori în mobila să îşi facă simţită prezenţa dar destul de rar, o dată, de două ori pe lună. Nu am avut probleme cu ea, perfect funcţională, răspunde la comenzi, perfectă pentru ţinerea hoţilor departe”, suna anunţul postat de bucureştean.

De asemenea, să nu excludem a priori orice ipoteză, dispariția anunțului de pe olx.ro poate să fi fost cauzată și de faptul că bucureșteanul din sectorul 3 să fi găsit, în ciuda prețului destul de piperat, 5.000 de euro, un cumpărător... Sau că anunțul să fie doar plăsmuirea unui tip foarte glumeț în Photoshop! :)

SHARE