Gavel, un ciobănesc german prea prietenos cu infractorii pentru a fi câine polițist! - video

09 Iun 2017

 Nu numai oamenii nu se potrivesc unui anumite meserii, cu toate că unii dintre ei și le aleg, căutând să-l adapteze calităților și să-l îndepărteze cât mai mult de defecte.

  • Gavel, un ciobănesc german prea prietenos cu infractorii pentru a fi câine polițist! - video

Gavel este un câine ciobănesc german care a fost antrenat de când era pui pentru a deveni polițist, a fost concediat pentru că era prea prietenos cu străinii.

Gavel a dovedit că atunci când se întâlnea cu persoane străine mai degrabă se juca cu ele decât să păstreze rezervă și agresivitate, așa cum scrie în fișa postului unui câine polițist.

Așa că, după luni întregi de antrenament asiduu, cariera lui în lupta împotriva infractorilor și aplicarea legii s-a încheiat, aproape chiar înainte de a începe..

Lui Gavel i s-a oferit însă un alt loc de muncă care i se potrivește mult mai bine.

El se ocupă acum de întâmpinarea vizitatorilor guvernatorului din Queensland și are chiar și un titlu oficial, cel de Câine vice-regal, între îndatoririle sale numărându-se primirea vizitatorilor și participarea la mai multe evenimenite oficiale alături de guvernator.

Toată lumea îl adoră pe Gavel la noua sa poziție oficială - "Sperăm să-l avem pe Gavel cât mai mult timp alături de noi", afirmă guvernatorul.

Gavel, câinele prea prietenos cu infractorii

SHARE