Matematicianul Gigi Becali, la TV: Am luat doi de 10 la o inspecție! Parcă eu inventasem teorema - video

22 Noi 2017

Unul din cele mai amuzante momente pe care le putem întâlni în viață sunt cele în care dăm peste oameni ce vor să pară ceea ce nu sunt, în cazul de astazi - Gigi Becali.

  • Matematicianul Gigi Becali, la TV: Am luat doi de 10 la o inspecție! Parcă eu inventasem teorema - video

După ce a explicat de ce, în ciuda părerilor mult mai avizate în fotbal, jucătorul său Florinel Coman valorează în acest moment nici mai mult, nici mai puțin de șapte milioane de euro, Gigi Becali și-a încheiat intervenția telefonică laPro X susținând că a fost un elev de nota 10 la matematică.

"Era o profesoară de matematică și doar mie îmi dădea 10. Dădea probleme suplimentare pentru nota 10 și doar eu le făceam. Bine, nu aveam media 10, dar aveam note de 10. Eram olimpic la matematică.

La un moment dat a venit o inspecție și am primit două note de 10. Așa a zis inspectoarea. M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o. Parcă eu eram matematicianul care am inventat-o. Era o teoremă potrivit căreia, dacă două planuri paralele sunt tăiate de un al treilea plan, se formează două drepte paralele", a spus patronul FCSB. 

"Dacă ai inteligență și bun simț, ești bun și la ortoepie. Am zis bine, nu? Înseamnă pronunția și articulația cuvintelor", mai epatează puțin Gigi Becali, cu ultimul cuvânt pe care l-a memorat din DEX.

SHARE