Salut, spre Harșova!? Indicațiile amuzante primite de un grup de motocicliști în Cernavodă - video

25 Iul 2018

Un clip video de doar câteva secunde face ravagii pe Facebook, datorită răspunsului pe care îl primește un motociclist, care, în Cernavodă, încearcă să obțină indicații de la localnici despre cum poate ajunge la Hârșova...

  • Salut, spre Harșova!? Indicațiile amuzante primite de un grup de motocicliști în Cernavodă - video

Ajunși în Cernavodă, sătui de stereotipia drumului pe Autostrada Soarelui, un grup de motocicliști care se întorceau de la mare, la mijlocul lunii iulie, au hotărâr să meargă spre București pe un alt traseu, urmând să traverseze Dunărea pe la Hârșova.

Pentru că eram cu motocicletele, am avut o înţelegere cu cei 2 prieteni de când am plecat la drum, să nu mergem pe autostradă pentru că este plictisitor şi de viteză ni s-a cam luat... Aşa am ajuns în Cernavodă să cerem informaţii pentru a ajunge la Hârşova.

Am pus filmuleţul pe facebook pentru amuzamentul celor cu care sunt prieten pe facebook, doar că în mai puţin de 24 de ore se amuzase pe seama lui mai mult de jumătate de milion de oameni. A fost o întreagă nebunie. Încă mai primesc friend request-uri, like şi share...“, povesteşte arhitectul-motociclist. 

A fost o întreagă nebunie. Încă mai primesc friend request-uri, like şi share”, spune autorul postării, Iulian Băncău, un arhitect din Bucureşti.

Răspunsurile primite de călători au fost de natură a-i deruta şi mai tare, dar şi de a-i amuza teribil. Întrebaţi de drumul spre Hârşova, doi tineri au arătat în direcţii opuse, iar un al treilea bărbat a avut altă părere.

Înregistrarea făcută cu camera GoPro montată pe casca motociclistului are aproape 818.000 vizualizări pe Facebook şi peste 1.000 pe Youtube- ”În condiţiile astea, cred că Hârşova ar trebui să mă declare cetăţean de onoare“, s-a amuzat motociclistul. 

SHARE