Frumușelului premier canadian, Justin Trudeau, i-a luat-o la vale o sprânceană falsă, în timpul unei conferințe de presă - video

11 Iun 2018

La summitul G7, găzduit de Canada, Donald Trump și-a susținut în fața principalilor aliați controversatele creșteri ale tarifelor pentru importurile de aluminiu şi oţel. În replică, premierul Canadei, una dintre țările vizate de aceste tarife, a precizat că ţara sa va introduce taxe pe importurile americane, de la 1 iulie.

  • Frumușelului premier canadian, Justin Trudeau, i-a luat-o la vale o sprânceană falsă, în timpul unei conferințe de presă - video

În plină confruntare politică și economică, tensiunea a devenit atât de insuportabilă încât chiar și una dintre sprâncenele false ale premierului canadian Justin Trudeau a pornit-o cătinel de pe locul în care era așezată pe fruntea frumușelului politicii mondiale, fiind gata să-i intre în ochi.

Momentul, petrecut într-o conferință de presă comună a lui Trudeau cu președintele francez Emmanuel Macron, a generat mii de miștouri pe rețelele de socializare.

SHARE