Michael Jackson, în viață, într-o fotografie postată de fiica lui, Paris

04 Sep 2016

Lumea aproape c-a stat în loc, în urmă cu șapte ani, în momentul în care Michael Jackson a făcut pasul către eternitate. Lumea e pe cale să se oprească din nou, după ce ochii vigilenți ai internauților l-au redescoperit într-o fotografie postată pe Instagram de fiica lui, Paris.

  • Michael Jackson, în viață, într-o fotografie postată de fiica lui, Paris

În momentul în care a apăsat butonul prin care a postat imaginea pe Instagram, Paris Jackson n-avea destui neuroni să priceapă câtă vâlvă va produce acest gest, de minimă intensitate. Era o fotografie obișnuită, cu nimic diferită de cele postate anterior, pitzi style.

Firesc, nici cei care au privit imaginea nu aveau destui neuroni să vadă altceva decât ceea ce-și doreau: MIchael Jackson, și nimeni altcineva, trona în semiobscuritate, pe bancheta din spate a mașinii în care fusese surprins instantaneul. Și până la această oră sunt câteva mii, semn că mama știm noi cui este tot timpul gravidă!

Evident, toți cei care au avut această vedenie, credeau cu tărie în faptul că Michael Jackson, alături de alte vedete Elvis Prestley Marlyn Monroe, Jimmy Hendrix, etc. - n-a murit și-și vedea liniștit de viață, alături de cei menționați, pe o insulă pierdută prin Pacific.

Pe bune acum, oricât s-ar căzni ochii celui care privește imaginea, mai mult de o umbră difuză, ce poate fi la fel de bine o ființă umană, un animal, niște bagaje aruncate de-a valma sau chiar un extraterestru, nu se vede nimic altceva, concludent, edificator.

Poate că revelația apariției lui Michael Jackson se dezvăluie doar celor inițiați, precum pe vremuri Isus pe drumul Damascului, poate că e vremea unei noi minuni sau poate că încă o dată e destul să arunce un nebun piatra în apă după care o groază de băieți plecați de acasă, vad doar ceea ce cred că le-ar plăcea să vadă.

Cin' să fie, cin' să fie pe locul din spate? Maicăle, tu ești, prăduitorule?! 

Informație colectată de de dailymail.co.uk

SHARE