Ministerul Sănătății încurajează natalitatea! Urmați exemplul iepurilor! - video

09 Noi 2017

Europa se confruntă cu un fenomen periculos, îmbătrânirea populației și scăderea natalității. E unul dintre motivele pentru care madam Merkel a deschis porțile Germaniei valului de imigranți sosit din Orientul Mijlociu, în speranța că germanii vor avea destulă putere să-i asimileze cultural... 

  • Ministerul Sănătății încurajează natalitatea! Urmați exemplul iepurilor! - video

Confruntându-se cu una din cele mai mici rate de natalitate din Europa, Polonia a hotărât că e cazul să intervină pentru a contracara acest fenomen demografic îngrijorător.

Autoritățile au demarat o campanie care să stimuleze dorința cuplurilor  poloneze de a procrea, alegând drept simbol iepurele.

În clipul video apărut sub egida acestei campanii, într-un decor feeric din natură,  inspirat de picturile lui Henri Rousseau și de descrierile din Alice în Țara Minunilor, un cuplu se bucură de un picnic romantic, înconjurați de extrem de mulți iepuri, surprinși în diferite ipostaze.

Naratorul spunel: ”Dacă veți dori vreodată să deveniți părinți, urmați exemplul iepurilor”.

Ministerul Sănății a precizat într-un comunicat de presă că încearcă să încurajeze polonezii să devină părinți cât încă mai sunt în anii lor de maximă activitate sexuală și reproducătoare și că, apelând la simbolul iepurelui, a vrut să sensibilizeze publicul în legătură cu problema natalității ”fără a ofensa pe cineva”, spune The Guardian.

SHARE