Constanța. Motan, protectorul casei atunci când soțul devenea violent

18 Mai 2018

O femeie, divorțată de trei ani a declarat magistraților constănțeni că din motive umanitare i-a îngăduit fostului soț, alături de care are un copil, acum student, să locuiască într-o cameră din ceea ce odată fusese domiciliu conjugal.  

  • Constanța. Motan, protectorul casei atunci când soțul devenea violent

Cu timpul, bărbatul a depășit limitele purtării spășite de după divorț, devenind agresiv și începând să fure obiecte de valoare din casă. Exasperată, femeia a cerut instanței un ordin de protecție împotriva fostului soț, prin care acestuia să îi fie interzis să se apropie la mai mult de 200 m de ea și să nu îi fie permis să o caute acasă, la serviciu, sau să o contacteze pe internet, relatează replicaonline.ro.

În depoziția victimei, magistrații au consemna cum împotriva violenței fostului soț, femeii i-a sărit în ajutor…motanul său!

”A doua zi, cam pe 15 februarie (2018 – N.R.) pârâtul a venit în lipsa sa și a copilului în casă și-a luat hainele și o grămadă de alte lucruri. Arată că, respectiva casă în care locuiește a fost a părinților săi care au decedat iar acum ea este proprietară împreună cu fratele său.

Reclamanta i-a spus pârâtului să vină acasă în prezența ei și a fiului pentru a-și lua din lucruri. Într-o zi fiul său nu a făcut un curs, a venit mai devreme acasă și l-a surprins pe pârât cum îndesa ceva în gențile lui.

Arată că acasă are un motan birmanez foarte inteligent, iar motanul s-a dat la pârât pentru că era agresiv. Precizează că pârâtul a luat scaunul și a aruncat cu acesta după motan. Reclamanta precizează că nu era acasă iar aceste lucruri le știe de la fiul său.

Când a ajuns acasă, reclamanta a văzut scaunul dărâmat, iar o baghetă de la lustră era spartă. Pârâtul i-a spus că s-a urcat acolo de frica motanului, apoi a atins bagheta care s-a spart.

Copilul i-a spus că pârâtul a aruncat cu scaunul ca să se ferească de pisoi. Pârâtul și-a luat o parte din lucruri după care a plecat” se arată în hotărârea instanței.

SHARE