Un motănel e sigur că de fapt este oaie! - video

20 Noi 2017

Steve este un motan care și-a început viața lenevind la soare ca orice pisică, spălându-se tacticos și încolăcindu-se printre picioarele stăpânilor atunci când voia să mănânce, nimic nu dădea de bănuit că pornise deja pe drumul celebrității și că într-o bună zi îl va cunoaște toată lumea...

  • Un motănel e sigur că de fapt este oaie! - video

Dar s-a întâmpla ca în nopțile mai friguroase de iarnă, stăpânii lui Steve, proprietarii unei turme de oi, să aducă toți mieii în casă, la căldură. Acesta a fost momentul în care s-a născut frumoasa prietenie dintre Steve și turma de miei, al cărei conducător a devenit.

"S-a obişnuit cu mieii, a petrecut ceva timp cu ei înăuntru. Când i-am dus din nou afară, în țarcurile lor, ne-am dat seama că și Steve petrecea din ce în ce mai puțin timp prin casă.  Misterul s-a spulberat în momentul în care l-am văzut jucându-se cu mieii. Steve este un fel de lider al lor. Se plimbă prin curte, iar ele îl urmează. Se joacă prin tufişuri, iar ele sunt curioase să vadă ce face şi se duc după el", spune stăpâna lui Steve, cea care l-a făcut celebru după ce a postat imagini cu motanul și oițele pe contul său de Instagram.

 

SHARE