Bocitor profesionist: 1.000 de dolari, plânge și se aruncă în groapă!

25 Iul 2018

Nicio masă fără pește, nicio nuntă fără mireasă furată și nicio înmormântare fără lacrimi... E premisa de la care a plecat un tânăr întreprinzător, negru și mare, din Bahamas, care a lansat pe internet oferta și tarifele percepute pentru a boci la înmormântările la care starea de jale nu e chiar atât de prezentă.

  • Bocitor profesionist: 1.000 de dolari, plânge și se aruncă în groapă!

În termenii aceștia, după ce dai cu ochii și de anunțul, dar mai ales imaginea bocitorului profesionist, îți dau lacrimile, din cauza râsului!

Cel mai trist lucru din lume nu e o înmormântare, ci o înmormântare la care nu se plânge. Nimeni din lumea asta n-ar trebui să se confrunte cu drama existențială a unei înmormântări la care toți ochii sunt uscați. Vrei să revigorezi înmormântarea la care ei parte, angajează-l pe Sylvester Ricardo Moss, bocitor profesionist.

 "Dacă vrei să-ți revigorezi nunta, angajează-mă - bocitor profesionist, vin și plâng la înmormântări.

Mai jos sunt tarife mele speciale, de vară.

1. Plâns normal - $50

2. Urletul bahamian - $100

3. Plâns și tăvălit pe jos - $150

4. Plâns și amenințat că voi sări în groapă - $200

5. Plâns și sărit în groapă - $1000

Contactați-mă pentru rezervări".

La câtă lume nebună se poate întâlni pe internet, ce mai contează încă unul în plus, și-au spus mulți, ezitând între a-și dori să vadă "urletul bahamian" sau faza cu săritul în groapă.

Și totuși, acest anunț, care a provocat  zeci de mii de reacții pe rețelele de socializare, nu este decât o glumă a celui care a postat anunțul - Sylvester Ricardo Moss, care aproape a atins un nivel al artei în ceea ce privește trolling-ul pe internet. Adevărul că l-a ajutat din plin și fața, dar și numele...

Moss a deschis chiar un start-up pe o platformă dedicată începerii micilor afaceri, unde a reușit să strângă până acum 10 dolari, din cei 50 pe care și i-ar fi dorit!

SHARE