O pisică a luat trenul pentru a-și găsi stăpânii. Twitter i-a ușurat misiunea!

12 Ian 2018

O pisică pierdută și-a regăsit stăpânii săi după ce a fost găsită pe peronul unei gări din Franța de un controlor căruia i s-a făcut milă de ea și a luat-o în tren.

  • O pisică a luat trenul pentru a-și găsi stăpânii. Twitter i-a ușurat misiunea!

Bărbatul a postat pe Twitter fotografii cu pisica - Noisette - și în cele din urmă a fost contactat de proprietarii acesteia, scrie Closer.fr.

Guillaume Chueca, controlor de tren, a publicat pe Twitter un mesaj scurt și două fotografii ale pisicii adorabile, care s-au aventurat miercuri într-o gară.

”Pasager pierdut în această dimineașa la Voivres. Acest pisoi, care și-a făcut deja stagiul în cabină, va fi fericit să-și regăsească familia”, a scris angajatul companiei feroviare. El a adăugat că animalul va fi dusă la un serviciu veterinar între timp.

”În gară, i-am zis, «Fetițo, urcă, găsim noi o soluție până la prima stație!». A găsit un scaun liber și se mai uita la mine, mai mieuna puțin, nu foarte speriată de ceea ce i se întâmplă”, a povestit controlorul jurnaliștilor francezi.

Și, așa cum controlorul i-a promis la plecarea din gară, a durat foarte mult până ca Noisette să-și găsească stăpânii

”Am reușit să găsesc stăpâna, am pus-o în contact cu angajații stației și a venit în scurt timp să își recupereze pisica. Noisette își va întâlni familia astăzi. Sunt fericit că am făcut această faptă bună, mulțumită comunității Twitter!”, a scris acesta pe Twitter câteva ore mai târziu.

SHARE