Ouch! Copiii dau buzna într-un interviu live la BBC! - video

10 Mar 2017
  • Ouch! Copiii dau buzna într-un interviu live la BBC! - video

Robert E. Kelly este un distins profesor de științe politice la Universitatea Națională din Pusan, Coreea de Sud. O persoană extrem de potrivită pentru a comenta pentru BBC scandalul produs de demiterea președintelui Park Geun-hye de către Curtea Constituțională.

Profesorul este cât se poate de conștient de sobrietatea și morga solicitată implicit de intervenția sa, prin Skype, la postul de televiziune britanică.

Numai că... la un moment dat, pe ușa dată larg la perete se ivește zglobie, în pași ritmați, puștoaica sa, de vreo cinci ani, urmată la scurt timp de umbra ei - frățiorul sau surioara mai mică,  în premergător, nimerind din prima intrarea în încăpere.

Invazia copiilor a durat câteva secunde bune, până când o femeie, bona probabil, năvălește ghemuită în cameră, probabil crezând că nu va intra în cadru, și-i ia de câte-o aripă pe amândoi puștanii, scoțându-i din biroul tatălui.

În ciuda scuzelor pe care profesorul Kelly le-a adresat privitorilor, scena este una din cele mai drăguțe și dulci intervenții făcute vreodată pe o temă atât de serioasă cum este politica. Prin urmare, oamenii din întreaga lume s-au amuzat și l-au viralizat!

Copii dau buzna într-un interviu live la BBC

SHARE