Ce tută! Asiguratorul i-a cerut poze față-profil cu mașina, ea a trimis cu ea însăși!

08 Mar 2018

Nu e blondă, dar s-a făcut de râs mai ceva ca în bancurile ce le au pe acestea drept personaje...

  • Ce tută! Asiguratorul i-a cerut poze față-profil cu mașina, ea a trimis cu ea însăși!

O americancă a reușit să amuze o lume întreagă povestind ridicolul situație în care s-a găsit după ce, i-a trimis poze cu ea însăși agentulului de asigurări care îi solicitase imagini din față și profil cu mașina! 

Vă dați seama ce hăhăială a fost în biroul companiei de aigurări, când respectivul agent a deschis email-ul primit de la tânăr americancă, și-n locul autoturismului, în imagini, i-a apărut surâzătoare clienta sa, cu o mână în șold, din față și profil, așa cum ceruse.

« Buna ziua, Alyssa. Am nevoie de același fotografii, dar de data aceasta, vă rog, cu mașina dvs», a răspuns agentul de asigurări.

”Ce e mai rău, e că i-am cerut mamei mele să facă aceste poze și chiar ne-am întrebat de ce mama naibii o avea nevoie agentul de asigurări de fotografii cu mine, fără să ne gândim o secundă la faptul că săracul om se referea la mașină. Suntem niște persoane cultivate, educate și ne considerăm a avea niște minți strălucitoare, dar... Uneori e mai bine să râzi!”, a împărtășit tânăra momentul penibil prin caare a trecut, mai întâi prietenilor de pe Facebook, mai apoi tuturor utilizatorilor rețelei de socializare...

 

SHARE