Povestea bătrânei care a ajuns la Psihiatrie după ce a fost accidentată de un grup de schiori pe casa scării

01 Iun 2018

Din folclorul urban, o poveste de peste ani, haioasă, reapare în prim-plan prin bunăvoința locului virtual care ne-adună pe toți - Facebook.

  • Povestea bătrânei care a ajuns la Psihiatrie după ce a fost accidentată de un grup de schiori pe casa scării

Un rezident de la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală relatează pe Facebook povestea pe care a aflat-o și el, la rândul său, ”de la cei mai mari”, dar este convins că totul este 100% real, deși unii spun că scena e desprinsă dintr-un film mai mult decât suprarealist, pentru care și marele Felini ar fi invidios.  

Legena urbană, care îi amuză pe toți angajații spitalului, povestește despre cazul unei bătrâne accidentate de niște schiori beți, pe scările unei vile din Primăverii...

”Niște tipi au făcut un chef într-o casă undeva pe Primăverii (o casă din aia veche, cu scară interioară rotundă). La ora 11 noaptea au rămas fără bere și au zis că pleacă să cumpere. Dar erau puțin turtiți și s-au hotărât să coboare cele patru etaje cu schiurile; s-au echipat și au coborât. La etajul 2 era o femeie de 84 ani care ducea gunoiul. Ăștia au dat peste ea și nașpa, accident, vine salvarea, o duc la Floreasca cu fractură de bazin.

Se trezesc aștia din beție, și merg la Floreasca să vadă despre ce este vorba. La spital doamna nu mai era. Patul gol, proaspăt aranjat. Ăștia, cică, au înghețat, că a murit. Se duc la medicul de gardă să vadă ce s-a întâmplat. De acolo află că bătrâna era transferată la Spitalul 9, psihiatrie, pentru consult, pentru că toată noaptea insistase că o lovise un schior pe casa scării”, a povestit rezidentul pe Facebook.

SHARE