Prima-doamnă a Braziliei a sărit în lac, îmbrăcată, să-şi salveze căţelul de la... sinucidere

10 Mai 2018

Marcela Temer, frumoasa și mai tânăra soție a președintelui Braziliei a reușit să devină ținta glumelor pe rețelele de socializare după ce s-a făcut remarcată prin faptul că a sărit îmbrăcată într-un lac de domeniul prezidențial pentru a-și salva câinele, despre care credea c-ar avea gânduri suicidale. 

  • Prima-doamnă a Braziliei a sărit în lac, îmbrăcată, să-şi salveze căţelul de la... sinucidere

Evident, câinele, un patruped din rasa Jack Russel, nici nu bănuia că intenția sa de-a jumuli o rață aflată pe lac va fi interpretată drept o încercare de sinucidere.

Întâmplarea a avut loc pe 22 aprilie, relatează The Huffington Post, iar unul dintre bodyguarzi, care a refuzat să sară în apă după câine a fost concediat.

Leonardo Stoppa, un cunoscut blogger în Brazilia, s-a arătat amuzat de seama precipitării primei doamne, spunând că a vrut, în realitate, să salveze raţa, ”unul dintre ultimii susţinători“ ai soţului ei, puternic contestat în Brazilia, fiind asociat cu corupţia ce domină această ţară din America de Sud.

”Câinele Marcelei a avut o tentativă de sinucidere pentru că nu îl mai suporta pe Temer!“, a scris pe Twitter un internaut.

”Poate câinele Marcelei a încercat să scape de familia sa?“, a glumit un alt internaut.

Marcela Temer, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscută publicului brazilian în 2002 datorită titlului obținut la un concurs de frumusețe - Miss Paulinia. Rezultatele s-au materializat un an mai târziu, în 2003, când s-a căsătorit cu actualul președinte al Braziliei, Michel Temer, un domn de 77 de ani,  alături de care a și făcut un copil.

Pe lângă frumusețe, publicul brazilian are idee și despre cât de mult poate cheltui Marcela Temer...

Picoly, salvat de la sinucidere, în stânga imaginii...

 

Desejo um ótimo fim de semana a todos!! E deixo aqui um registro do Thor e do Picoly.

A post shared by Marcela Temer (@marcelatemer) on

SHARE