Revelion la Oache! Și Zuckerberg vine evenimentul sfârşitului de an, promovat pe Facebook!

24 Oct 2017

Facebook-ul a început să tropăie de nerăbdare în așteptarea petrecerii-petrecerilor de  sfârșitul de an 2017, și începutul de 2018...

  • Revelion la Oache! Și Zuckerberg vine evenimentul sfârşitului de an, promovat pe Facebook!

Pe Facebook, lucrurile sunt și mai complicate! Deși părea destul de greu de detronat, Revelionul la Fane Broșteanu a fost surclasat de evenimentul ce se va desfășura la Oache, Broșteanu declarând, după ce încins atmosfera, că nu va fi acasă de Revelion, iar pagina ce oferea informații despre eveniment și-a încetat existența. Ambele gazde au devenit celebre în urma unor sesiuni video live, pe Facebook, din medii mai mult decât sordide.

”Pentru doar 50 de bani taxa de inscriere, primesti gratis shot-uri de pufoaică, bufet suedez cu slănină invelita tot in slănină si la 12:00 noaptea, in loc de artificii, avem petarde in sobă de teracotă. La concursul organizat de Domnul Oache, poti pleca acasă cu uşa pe care ai intrat”, suna cea mai atractivă ofertă scrisă până acum pe pagina evenimentului.

Pe pagina evenimentului Revelion la Oache, unde s-au înscris deja 3.400 de persoane, iar alte 8.800 s-au declarat interesate- e un delir de comentarii amuzante pe care vă invităm să le citiți.

Noi ne aducem modesta contribuție, invitându-l la Oache chiar pe Mark Zuckerberg, care, se pare a acceptat invitația!

SHARE